П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Лютого 2019

ДІЗНАЙСЯ ПРО МАРШРУТКУ БІЛЬШЕ

Як повідомив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, незабаром у маршрутках міста з’являться інформативні ID-картки «Легальний перевізник». Будь-хто із пасажирів зможе отримати інформацію про водія і автомобіль, в якому їде, контактні дані служби оперативного реагування міста.

ДІЗНАЙСЯ ПРО  МАРШРУТКУ БІЛЬШЕДля цього потрібно відсканувати телефоном спеціальний QR-код, розміщений на картці. Крім того, ID-картка дозволяє пасажиру залишити відгук про послугу, надану перевізником.

Відповідне рішення затверджено вчора викон­комом міськради. Також на засіданні ухвалено рішення про здійснення технологічної накатки маршруту №9 «Біланівка ­ вул.Драй­Хмари».

Нагадаємо, що минулого тижня в Кам’янці відбулася нарада з питань пасажирських перевезень за участі начальника управління «Укртрансбезпеки» у Хмельницькій області Віталія ДЗЮБИ.

­ Приємно бачити в Кам’янці­Подільському діалог між перевізниками та міською владою, спостерігати позитивні зрушення. Аварійність, щодо 2017 року, у вас 2018­го зменшилася. І це приємний дзвінок, ­ зазначив Віталій Дзюба. ­ Що ж стосується Хмельницького, то в нас не вистачає транспортних засобів, якими б ми змогли якісно обслуговувати пасажирів.

Також він повідомив про так звані ліцензійні перевірки перевізників, на які 2019 року мораторій не діє. Серед найпоширеніших причин для їх здійснення називає непроходження водієм медика і механіка, ДТП, неоформлену робочу силу.

­ Щодо кожного акта зафіксованого порушення проводиться аналіз і підшивається до справи перевізника. Підходи змінилися. Такі вимоги сьогодення, ­ додав начальник управління.

Прес­служба міськради.