Четвер, 28 Березня 2024 р.
22 Лютого 2019

ФЕЄРІЯ СМАКІВ І ТАЛАНТІВ

Давно мріяли скуштувати страви високої кухні від найкращих шеф-кухарів, але не трапилося нагоди? Фестиваль ресторанних технологій «BestCookFest-Podillia», котрий відбудеться 28 лютого – 2 березня в туристичному комплексі «Ксенія», що у с.Врублівці, дарує таку можливість кожному охочому.

ФЕЄРІЯ СМАКІВ І ТАЛАНТІВУ мальовничому куточку Кам’янеччини протягом кожного дня фестивалю відбудуться майстер-класи провідних фахівців кулінарного мистецтва, презентації тематичних страв від гостей з-за кордону та іменитих гастрономічних закладів і цікава розважальна програма.

Вхід обійдеться у 100 гривень, але у вартість автоматично включається можливість скуштувати конкурсні страви рестораторів. Для останніх, до речі, відбудуться лекції від поважних гостей. На захід завітають президент Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів Томас А. Гуглер, координатор арабського сектора ICC, президент Асоціації «Taste of Peace» Саркіс Якубян, почесний довічний член Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів WACS від Словенії Ізток Легат та інші почесні судді міжнародних конкурсів.

– Буде цікаво та феєрично, – запевняє організатор конкурсу, суддя національних кулінарних конкурсів, член Асоціації кулінарів «Західна шеф-група» і власниця туристичного комплексу «Ксенія» Галина ЛОКАЙ.

Дістатися до місця проведення можна з міського автовокзалу спеціальним автобусом із надписом «Готель «Ксенія». Відправлення з автовокзалу о 6.30, 8.30, 12.30.

Ольга БАНАХ.