Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
8 Березня 2019

МЕДИЦИНА

«ДОСТУПНІ ЛІКИ» СТАНУТЬ ЕЛЕКТРОННИМИ…

Із 1 квітня «Доступні ліки» змінюють правила видачі і переходять в електронні рецепти.

Як повідомив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, скористатися медикаментами в рамках цієї програми зможуть лише ті пацієнти, які уклали декларацію із лікарем первинної ланки. Бо видаватиме електронний рецепт саме той лікар, з яким укладено договір.

Також цьогоріч реалізовуватиметься програма і  безкоштовної діагностики. До неї ввійдуть лабораторні аналізи, УЗД, рентгени, електрокардіограми тощо. Втім скористатися цим також зможуть лише ті пацієнти, які мають декларацію із сімейним лікарем.

…А ЛІКАРІ БЛИЖЧИМИ

Із 11 березня розпочинається запис на електронну чергу до акушерів-гінекологів жіночої консультації міського Перинатального центру, – повідомляє прес-служба міської поліклініки №1. Записатися можна безпосередньо в лікаря, в реєстратурі, за номером телефону 9-63-90 чи на сайті (medics.com.ua).

Загалом з 11 березня лікарі усіх спеціальностей міської поліклініки №1 працюватимуть у системі «Електронна черга». Також поступово і міська дитяча поліклініка переходить на електронну чергу. Як повідомила головний лікар поліклініки Тетяна ОЧЕРЕТЕНКО, записатися на прийом можна он-лайн або через реєстратуру до лікарів ультразвукової діагностики Інни Гончар, дитячого уролога Сергія Маглатюка, дитячого ЛОР-лікаря Валентини Подвальної і дитячого стоматолога Ярослава Гладкого.

Вл. інф.