Субота, 20 Квітня 2024 р.
8 Березня 2019

МАТИМЕМО ДОРОГИ?

«Дорожню карту» – план поточного ремонту доріг на 2019 рік затвердили 7 березня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

– Поки що у її переліку 19 дорожніх артерій, які цьогоріч будуть відновлені, – повідомив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Плануємо ремонти на проспекті Грушевського; вулицях Лесі Українки, Космонавтів, Пушкінській, Тімірязєва, Драй-Хмари, Вутіша, Героїв Небесної Сотні, Вокзальній, Зарванській, Черняхівського, Довгій, Харченка, Патріарха Мстислава, Шевченка, Князів Коріатовичів, Нігинському і Хмельницькому шосе, провулку Лагерному. Роботи виконуватимемо за рахунок міського бюджету і субвенції з обласного. Маємо на реалізацію плану 9,2 мільйона гривень. Усе завдяки співпраці по вертикалі та підтримці народного депутата Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА, завдяки якому вперше за декілька років вдалося залучити додаткові кошти на цей напрям.

Учора на виконкомі також було зроблено перший крок до реалізації проектів Громадського бюджету: надано дозвіл департаменту ЖКГ на початок реалізації проектів, які були ініційовані кам’янчанами й здобули перемогу в конкурсі. Перший проект – капітальний ремонт дитячого майданчика і благоустрій прилеглої території в дворі житлового будинку на вул.Гагаріна, 13, на який передбачено 230 тис.грн. Розвиватиметься і проект будівництва майданчика для велосипедистів-­екстремалів і скейтерів у парку Героїв Євромайдану. Його вартість – 430 тис.грн.

Не забули на виконкомі й про спортсменів. На засіданні міський голова привітав вихованців президента міської Федерації тхеквондо Сергія Чайки, призерів і переможців чемпіонатів різних рівнів і вручив нагороди Роману Іванюку, Олегу Маматову, Давиду Нестерову, Даніїлу Майданюку.

Також члени виконавчого комітету ухвалили рішення про надання матеріальної допомоги малозабезпеченим і членам сімей загиблих учасників АТО. Розглянули низку питань, пов’язаних із пасажирськими перевезеннями, зарахуванням на квартирний облік, дітьми, котрі опинилися в складних життєвих обставинах.

За матеріалами прес-служби міської ради.