Субота, 20 Квітня 2024 р.
15 Березня 2019

ЗМАГАЛИСЯ ІНІЦІАТИВИ

13 березня в рамках конкурсу проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету, чотири ініціативи змагалися за право бути втіленими у життя цього року. Захист відбувався перед конкурсною комісією під головуванням заступника міського голови Вадима САВЧУКА.

Серед запропонованих ідей – створення професійного плейбек-театру в Кам’янці-Подільському (ГО «Об’єднання переселенців України в м.Кам’янці-Подільському»), встановлення інформаційних історичних стендів (ГО «Центр Стратегічних ініціатив»), тренінг із медіації (ГО «Асоціація юристів м.Кам’янець-Подільський») та урбан-пікнік (ГО «Агенція Сталого розвитку «Астар»).

Відповідно до результатів оцінювання конкурсною комісією та передбаченого фінансування у 40 тис.грн., вирішено підтримати всі проекти. Так, по 7 тис.грн. буде виділено на формування театру і проведення тренінгу. 12 тисяч отримають організатори урбан-пікніка, які мають на меті придбати вуличні меблі й провести у центрі міста інтерактивний молодіжний захід. 14 тисяч запропоновано авторам історичного проекту.

Нагадаємо, що конкурс проводився в рамках Програми розвитку молодіжної політики Кам’янця-Подільського до 2020 р. «Молодь міста».

За матеріалами прес-служби міськради.