Четвер, 28 Березня 2024 р.
22 Березня 2019

ПРЕДСТАВЛЯЛИ ОТГ НА ФОРУМІ

Минулого тижня в обласному центрі проводився ІІІ Міжнародний економічний форум «Інвестиційні можливості Хмельниччини».

ПРЕДСТАВЛЯЛИ ОТГ НА ФОРУМІУ ньому взяли участь іноземні делегати із 20 країн світу, представники бізнесу і влади. Зокрема, було запрошено членів Уряду, співробітників міністерств та відомств, іноземних дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації регіонів України та країн, з якими укладено угоди про співробітництво, представників віт­чизняних та іноземних ділових кіл, консалтингових та інвестиційних компаній і фондів, банківських установ.

Робочу частину за­ходу розпочав голова Хмельницької ОДА Вадим ЛОЗОВИЙ із презентації інвестиційно­го потенціалу області. Далі голова облради Михайло ЗАГОРОДНИЙ провів бліц-панель на тему «Інвестиції в громади», під час якої голови трьох ОТГ області презентували свої напрацювання в залученні інвестицій у свою гро­маду.

Серед учасників і Староушицька ОТГ. Її у цьому заході представляли селищний голова Анатолій ТИМЧУК, заступник голови Василь ГОРБНЯК, а також підприємці Микола та Альона ПРУДИВУСИ. Всі учасники мали змогу не тільки подискутувати, а й поділитися власним досвідом.

За матеріалами прес-служби Староушицької ОТГ.