Середа, 24 Квітня 2024 р.
29 Березня 2019

А ХТО ВАШ КАНДИДАТ?

Ви ще не визначилися, за кого голосувати? Пройдіть тест від ГО «Центр UA» і дізнаєтеся, хто ж ваш кандидат. 27 березня відбувся прес-ланч від ВІ «Активна Громада» Інституту «Республіка» для представників ЗМІ. На зустрічі активісти спільно з ГО «Центр UA» презентували результати аналізу передвиборчих програм топ-10 кандидатів у президенти. На основі аналізу вони розробили тест із 22 запитань, який у відсотковому співвідношенні допоможе визначитися, хто з кандидатів найбільше відповідає вашим уподобанням.

Аналітики ГО «Центр UA» аналізували позиції кандидатів у тих сферах політики, на які має безпосередній та опосередкований вплив Президент. Зокрема, у сфері національної безпеки і оборони, зовнішньополітичної діяльності, розподілу владних повноважень, прав людини та внутрішньої політики. Особливу увагу приділили питанням деокупації Донбасу, повернення Криму, змін у сфері оборони, реформи правоохоронних органів, вступу до НАТО і ЄС, співпраці України та США тощо.

За словами координатора ГО «Центр UA» у Хмельницькій області Олега ЧЕРНЕНКА, програми кандидатів максимально спрощували і оприлюднювали, аби вони були зрозумілими для виборців. Усі зміни узгоджували із представниками передвиборчих штабів. Цей аналіз суттєво економить час виборців, адже замість декількох годин читання людина на ознайомлення із кандидатами витрачає лише 10-20 хвилин.

Ознайомитися з аналітикою та пройти тест на вашого кандидата можна за посиланням vybory2019.pravda.com.ua.