Четвер, 25 Квітня 2024 р.
12 Квітня 2019

КОМФОРТ ДЛЯ КЛІЄНТІВ

КОМФОРТ ДЛЯ КЛІЄНТІВВідтепер, аби звірити показники лічильника, подати їх, укласти договір чи отримати консультацію, не потрібно далеко їхати. Зробити це можна у Центрі обслуговування клієнтів філіалу ТОВ «Хмельницькенергозбут» (вул.Данила Галицького, вхід з проспекту).

Офіційно установу відкрили 10 квітня за участі представників влади міста і району та фахівців «Хмельницькенергозбуту» з області та Кам’янеччини.

Центр працює з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – до 16.00 (субота, неділя – вихідні). Тут обслуговуватимуть як побутових, так і непобутових споживачів. Аби уникнути черг, створено декілька робочих місць. Встановлено і термінал, де можна оплатити рахунок за електропостачання. 

Під час відкриття начальник центру Олена ГОМІЛКО наголосила: аби уникнути непорозумінь у платіжках, побутові споживачі повинні з 1 по 4 число щомісяця подавати показники лічильників у зручний для них спосіб (СМС, телефоном чи в особистому кабінеті на сайті) та розрахуватися до 10 числа. Юридичні мають подати покази до 5 числа.