П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
2 Травня 2019

ВІДЗНАЧИЛИ І ДИРЕКТОРА, І ПІДПРИЄМСТВО

Робота комунального підприємства КП «Міськтепловоденергія» під керівництвом Валерія ГОРДІЙЧУКА була відзначена на всеукраїнському рівні.

16 травня у Вінниці теплоенергетики підбивали підсумки роботи на науковій конференції. За результатами 2018 року, «Найкращим підприємством комунальної теплоенергетики України» було визнано КП «Міськтепловоденергія» Кам’янець-Подільської міської ради.

ВІДЗНАЧИЛИ І ДИРЕКТОРА, І ПІДПРИЄМСТВО– Я вважаю цю нагороду цілком заслуженою, адже наше підприємство фактично проклало шлях до енергетичної незалежності та сприяє тому, аби цілий регіон врешті зіскочив із газової голки, – каже генеральний директор КП «МТВЕ» Валерій Гордійчук. – Цей опалювальний сезон минув благополучно завдяки злагодженій роботі наших фахівців. Ми жодного разу не зупинилися, не було й серйозних аварій.

А вже 23 квітня в приміщенні Хмельницької облдерж­адміністрації Валерій Григорович отримав і особисту нагороду – йому вручено орден «За заслуги» I ступеня (указ про нагородження Президент України підписав 11 березня 2019 р.). Таким чином він став повним кавалером згаданого ордена.

Нагадаємо, що в липні 2018 р. на «Міськтепловоденергії» відбувся запуск сучасної біотеплоелектростанції по­тужністю 45МВт, а в березні цього року запрацювала новозбудована електростанція потужністю: електричною – 1,89 МВт; тепловою – 3 МВт.

Наразі підприємство під керівництвом Валерія Гордійчука готується до виконання нових проектів. Найболючішою проблемою, яку вкрай потрібно вирішити найближчим часом, назвали заміну мереж каналізації, які катастрофічно втрачають функціональність, особливо на ділянці від м’ясокомбінату до очисних споруд.

Ще одним амбітним проектом, до виконання якого планують приступити вже цього року, стане будівництво біогазових установок, які спроможні виробляти біогаз із курячого посліду, барди тощо.