П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Травня 2019

НА ІМЕНИНИ ДО НАТХНЕННИЦІ

Павліна КОСТЮК10 травня 90-літній ювілей відзначила уродженка с.Лісківці Павліна КОСТЮК. Павліна Семенівна нині проживає у доньки в міс­ті, але це не завадило односельчанам приїхати з подарунками і привітати пильного бухгалтера колгоспу, порядну сусідку і мудру наставницю. Ювілярка із сім’єю до свята готувалися ретельно, навіть фотозону із солідною цифрою 90 оформили.

– Павліна Костюк – це наша натхненниця, – розповідає Рихтівський сільський голова Любов СЛОБОДЯН. – Нелегким було її життя, адже одразу після школи поїхала піднімати Донбас. Там на важких роботах втратила руку і з інвалідністю повернулася до рідного села. Трохи попрацювала поштаркою, а згодом обрала собі бухгалтерський хліб.
Незважаючи на тілесне пошкодження, її полюбив односельчанин Михайло Степанович. Разом прожили не один десяток років. Народили і виховали двох синів і доньку. Павліну Семенівну ми завжди ставимо у приклад, адже вона, попри купу проблем, зуміла залишитися Людиною з великої літери: доброю, чуйною і справедливою.