Четвер, 28 Березня 2024 р.
11 Жовтня 2019

ПОКАТАЛИСЬ, РОЗВАЖИЛИСЬ І ДОПОМОГЛИ

5 жовтня відбувся благодійний велопробіг вулицями міста, який організувала мережа кав’ярень «Coffee-Bike». 67 учасників не лише повправлялися в їзді на велосипедах, розважилися конкурсами, пов’язаними із велоспортом, але й зібрали кошти для ГО «Душа бродяги», яка опікується чотирилапими безхатченками.

– Такі велопробіги ми проводимо двічі на рік – навесні та восени, – розповідає співвласник мережі «Coffee-Bike» Дмитро Власюк. – Уперше цьогоріч ми позиціонували пробіг як соціальний проєкт, бо зібрані за реєстрацію кошти передали ГО «Душа бродяги». Хоча фіксована вартість реєстрації була 20 гривень, але учасники і всі охочі кидали у скриньки більші суми. Нам вдалося зібрати понад 2 тисячі гривень.
Восьмикілометровий маршрут розпочався від локації «Coffee-Bike-Centre», що на вул.Гагаріна, далі вулицями міста протягнувся до пл.Польський ринок. Уже там три години відбувалися різні конкурси й ігри, присвячені велоспорту, які проводила кам’янецька команда «Ведучі напрокат». Якісні фотографії нам забезпечили Олексій Резін та Андрій Барановський. А наші партнери – мережа фітнес-центрів «Sport­life», піцерія «PizzaBix», «Veloservice» та магазин «Veloman extreme» – підготували учасникам щедрі призи.
Безпеку учасників на дорогах міста під час велопробігу гарантували працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції.