Четвер, 28 Березня 2024 р.
1 Листопада 2019

ПІДТРИМАЛИ КАНДИДАТУРУ КУЛЬЧИЦЬКОГО

Володимир Купратий, Едуард КульчицькийУ День звільнення України від німецько-фашистських загарбників, 28 жовтня, ветерани району зібралися на звітно-виборчу конференцію. На захід завітали голова Хмельницької обласної організації ветеранів України Володимир КУПРАТИЙ та керівництво району.

Голова Кам’янець-Подільської районної організації ветеранів Едуард КУЛЬЧИЦЬКИЙ оприлюднив план роботи заходу. Про діяльність організації за 5 років і плани на майбутнє прозвітував його заступник Павло ГЛАДЧЕНКО. Доповідали і голови первинних організацій. У виступах торкалися низки соціально-побутових проблем, як-от, ремонту доріг, високих цін на медикаменти, мізерних пенсій, згадували про Другу світову та про війну на сході України. Про недопустимість продажу українського чорнозему і вимирання сіл ішлося в емоційному виступі депутата Верховної Ради України першого скликання Сергія ТИМЧУКА.
Заслухали присутні й звіт ревізійної комісії, обрали новий склад ради в кількості 49 осіб, президію в кількості 15 осіб і залишили на посаді голови Едуарда Кульчицького. На завершення визначилися і з делегатами на обласну конференцію та послухали виступ ветеранського хору «Вечірні зорі» імені Антона Малика.