П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Березня 2020

КУПИЛИ МЕБЛІ – ВИГРАЛИ 25 000 ГРН

29 лютого в найвідомішому меблевому магазині розігрували 25 000 грн.

У меблевому магазині «7 Континент», розташованому в ТЦ «Ювілейний», що на вул.Лесі Українки, 30, щасливі покупці мали можливість виграти 25 000 гривень та цінні подарунки.
На розіграш прийшла величезна кількість людей, що й яблуку не було де впасти. Звісно, всім приємно купувати якісні меблі та ще й за це отримувати подарунки! Ви би бачили очі переможців, неможливо передати, скільки радості й щастя вони отримали!
Головний переможець поділився враженнями:
– Я ніколи ніде не вигравав, а тут така удача! До кінця не вірив, що зможу перемогти, але мені пощастило. Дякую «7 Континенту» за можливість виграти та за те, що так радуєте своїх покупців. Сам там купую завжди і всім друзям та родичам раджу.
«7 Континент» – це мережа меблевих магазинів по всій країні, де реалізуються меблі від провідних меблевих фабрик України та Європи. Кухні, спальні, дивани, шафи-купе – все це та навіть більше ви знайдете тут. Програма лояльності допоможе вам не лише придбати якісний виріб, але й зробити це вигідно. Тут діють постійні знижки для новоселів, пенсіонерів, учасників АТО та багатодітних сімей.
Компанія «7 Континент» завжди намагається радувати своїх клієнтів, тому під час розіграшу 25 000 гривень презентували цінні подарунки та сертифікати на знижку.
Такі розіграші вони проводять щомісяця для покупців, тому якщо ви шукаєте меблі – завітайте до «7 Континенту».