П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Вересня 2021

УВАГА!

ПЕРЕВІРТЕ МЕРЕЖІ

Із 5 вересня відбуватиметься запов­нення водою внутрішньобудинкових систем централізованого опалення. З метою запобігання затопленню квартир і приміщень, просимо завершити ремонтні роботи на системах централізованого опалення. Якщо хтось не встигає завершити ремонти на мережах ЦО чи потребує кваліфікованої допомоги, повідомте про це в ДП «Тепловода» або ава­рійно-диспетчерську службу КП «Міськтепловоденергія».
У разі виявлення витоків із мереж ЦО і ГВП у квартирах, підвалах, на горищах, просимо негайно повідомляти до аварійно-диспетчерської служби за номерами: 067-311-67-66, 3-49-20, 3-49-40, 3-25-92.

КАНАЛІЗАЦІЮ ЗАБЛОКУВАВ ІНТИМ

Немає нічого таємного, що не стало б явним. Коли якийсь чоловік із будинку №20, що на Нігинському шосе, по одному кидав до унітазу 10 використаних презервативів, його нібито ніхто не бачив. Але коли з іншим непотребом вони засклепили просвіт зовнішньої каналізації у дворі, то про це дізналися всі. Коли аварійка щодня прочищає по 5-6 засмічень каналізації, то за це окремо ніхто не платить. Люди мовчки спостерігають за працівниками «МТВЕ» зі своїх поверхів і думають: «Така їхня робота – бути на сторожі добробуту (в г… колупатися)». Але, коли бухгалтерія зводить до одного знаменника витрати на утримання аварійної служби, то сума тягарем лягає на плечі всіх членів громади, призводячи до збільшення тарифу на водовідведен­-ня.
Тому, шановні мешканці міс­та, припиніть нарешті викидати сміття в унітаз, бо це призводить не тільки до побутових незручностей (затоплення квартир, відключення водопостачання), а й до додаткових фінансових витрат.

Пресслужба КП «Міськтепловоденергія».