П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Лютого 2010

ПРЕТЕНДЕНТИ НА КРIСЛО

Нині любителі попліткувати на політичну тему все більше свій погляд спрямовують у бік посади голови райдержадміністрації. Мовляв, з інавгурацією новообраного Президента слід очікувати й кадрових перестановок у виконавчій владі району. Серед основних претендентів на посаду голови РДА нині називають декілька прізвищ: обох керівників міського та районного штабів кандидата у Президенти Віктора ЯНУКОВИЧА – Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА та Павла ДОВГОПОЛА, за-ступника голови райради Михайла ЖЕЛІЗНИКА, начальника К-П ОДПІ Михайла СІМАШКЕВИЧА та колишнього голови РДА Анатолія ЗАНЮКА. 

Можемо сказати, що із майже 100-відсотковою вірогідністю двоє перших із цього списку претен¬ден¬тів на посаду голови РДА відмовилися від боротьби за це крісло. За окремими чутками, саме вони, скориставшись правом дорадчого голосу, рекомендували на цю посаду Михайла ЖЕЛІЗНИКА – людину з неабияким досвідом служби на держпосадах, яка прекрасно знає проблеми району. 

Податківця Михайла СІМАШКЕВИЧА називали ймовірним кандидатом на цю посаду ще після звільнення Анатолія ЗАНЮКА. Чи знає сам Михайло Євстафійович про те, що його «сватають» на цю посаду, нам не відомо. Що ж до Анатолія ЗАНЮКА, то, якщо його призначення відбудеться, необхідно буде кардинально переглянути вислів, який заперечує можливість двічі увійти в одну і ту ж річку.

Зрештою, всі чомусь «списують» із претен¬дентів нинішнього голову РДА Ростислава ЯРЕМУ. Зазначимо, що цього ой як не варто робити. Тим більше, зважаючи на перипетії навколо коаліції, керівника Уряду тощо.

Загалом у наступному номері ми намагатимемося дати відповідь, що ж принесла майже п’ятирічна ера «помаранчевих» у життя району.