П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
12 Лютого 2010

КОРОЛЬ ПОМЕР! ХАЙ ЖИВЕ КОРОЛЬ!?

На наше запитання про те, як Ростислав ЯРЕМА ставиться до того, що пiсля другого туру виборiв Президента з’явилися чутки про його вiдставку та прихiд на цю посаду нової людина, голова РДА вiдповiв:

– Усе в цьому життi вiдносне та ситуативне. Належу до тих людей, котрi мають своє вподобання, у яких є свiй стержень. Упродовж мого життя було багато кар’єрних пiдйомiв i спускiв, але це не найголовнiше. Найцiннiшим для мене було i залишається здоров’я моїх дiтей і сiм’я. А все iнше…

Рiшення Президента щодо призначення голови адмiнiстрацiї повинне бути державницьким. Хотiлося б, аби новообраний Президент уникнув помилок, якi були зробленi в минулому в планi кадрових рiшень i призначень.

Можу сказати, що нинi в адмiнiстрацiї працює команда. Команда професiоналiв, справжнiх держслужбовцiв. Вони прийшли сюди працювати не на чи за ЯРЕМУ, а на район, на державу. Це дiйсно професiонали. Їх пiдбiр вiвся не за кошти, знайомства, а саме за професiональними якостями.

Гасло «Король помер! Хай живе король!», можливо, тут цiлком доречне. Таке життя. I в цьому немає нiчого страшного. Взагалi, хто б не прийшов на мiсце голови адмiнiстрацiї, вiн повинен працювати. Ми настiльки пiдняли планку, що будь-яку зупинку буде розцiнено за падiння.

Нагадаємо, що, згiдно з Конституцiєю, пiсля iнавгурацiї Президента голова адмi¬нiстрацiї зобов’язаний написати заяву на звiльнення та до моменту призначення голови РДА виконувати його обов’язки.