Четвер, 28 Березня 2024 р.
24 Лютого 2012

РАЙОН СКЛАВ ЧЕРГОВУ СЕСІЮ

23 лютого відбулася чергова сесія районної ради, на якій йшлося про внесення змін до ра­йонного бюджету на 2012 р., про культуру і спорт, будівництво в селі та охорону навколишнього середовища. Особливо активно обговорювався звіт керівника підприємства «Центральна районна аптека №140» Леоніда КОЛОСА, котрий розповів про роботу та фінансовий стан очолюваного ним закладу.

– Зберегти матеріальну базу, яка має власне виробництво та виконує важливі соціальні функції, можна лише при розумінні та фінансовій підтримці з боку бюджетів усіх рівнів, – заявив Леонід Григорович. 

Голова райдержадміністрації Михайло ЖЕЛІЗНИК наказав терміново створити тимчасову комісію щодо вивчення питання фінансово-господарської діяльності цього підприємства. Президія райради запропонувала до складу комісії включити депутатів: Бориса БЕЦА, Олександра ФЕДИКА, Остапа КОЛОТИЛА, Павла ДОВГОПОЛА, Віктора ХУДНЯКА, Петра ГРИЦИКА та Ірину КОСТИНСЬКУ. Очолити комісію запросили Віктора ХУДНЯКА, але він відмовився.

Не менш цікавим виявилося вирішення давно нашумілого питання про реформи в медицині району. Детальніше про це читайте В МЕДИЧНИХ БАТАЛІЯХ ПОСТАВИЛИ КРАПКУ.