П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Травня 2010

ВЕРХОВНИЙ СУД ПОСТАВИВ КРАПКУ…

Як повідомив заступник директора ДП «Довжоцький спиртовий завод» Михайло ГОРШКОВ, 25 березня закінчилося судове протистояння підприємства із колишнім співробітником заводу Анатолієм ЯСНИЛОМ.
– Цього дня Колегія суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України у складі трьох суддів ухвалила рішення відхилити касаційну скаргу Анатолія ЯСНИЛА та залишити без змін рішення Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 1 червня 2009 року, додаткове рішення Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 18 червня 2009 року та ухвалу апеляційного суду Хмельницької області від 6 жовтня 2009 року, – говорить Михайло Віталійович. – Відповідно до цих документів, пан ЯСНИЛО мав сплатити на користь директора ДП «Довжоцький спиртовий завод» Володимира МИХАЙЛОВА 5 тисяч гривень моральної шкоди за те, що розповсюджував про Володимира Івановича неправдиві відомості, які принижують і ганьблять його гідність, честь і ділову репутацію.
Кошти Володимир МИХАЙЛОВ уже отримав і прийняв благородне рішення передати їх на потреби ДНЗ «Веселка» та на будівництво недільної школи біля храму Різдва Пресвятої Богородиці в с.Довжок.