П'ятница, 29 Березня 2024 р.
14 Травня 2010

ВОНИ ТУРБУЮТЬСЯ ПРО ПЕНСІОНЕРІВ

Щорічно головним управлінням Пенсійного фонду України в Хмельницькій області проводиться огляд «Кращий платник Пенсійного фонду України в Хмельницькій області» для відзначення підприємств, керівники яких своєчасно і в повному обсязі сплачують до Пенсійного фонду страхові внески на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування за працівників, дотримуються порядку нарахування та сплати страхових внесків і термінів подання бухгалтерської звітності.

Одним із кращих платників нашого міста визначено Кам’янець-Подільське колективне швейне підприємство. Протягом останніх років на підприємстві вбачається стабільність у нарахуванні заробітної плати, чисельності найманих працівників, зайнятих на виробництві. На кінець 2009 р. чисельність працюючих склала 422 чоловіка.

Підприємство є дисциплінованим платником, не порушує термінів розрахунків і подачі звітності про нараховані суми страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Від зазначеного платника протягом 2009 р. Пенсійний фонд отримав майже 1,8 млн.грн.

Одночасно хочеться звернутися до всіх керівників підприємств, установ, організацій міста і приватних підприємців із проханням наслідувати цей добрий приклад.

Олександр ЯЦЕМІРСЬКИЙ, заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м.Кам’янець-Подільський.