П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Вересня 2010

ЩЕ ОДИН САДОЧОК

Напередодні Дня знань у с.Слобідка-Рихтівська відбулася приємна подія – запрацював дитячий садочок. На відкриття ДНЗ прибули голова РДА Михайло ЖЕЛIЗНИК, голова райради Iван РОМАНЧУК, начальник відділу освіти Олена ПРОНОЗЮК. Завдяки наполегливій праці Слобідсько-Рихтівського сільського голови Iвана IЛЬЧИШИНА затишну будівлю для малюків села було зведено за 3 роки. Будівництво велося за кошти місцевого бюджету. Iван Iванович навіть відмовився від преміальних і виплат на оздоровлення: економив кошти на садочок. Так само, як і працівники виконкому сільради.

Питання про реконструкцію колишнього приміщення контори у ДНЗ було прийнято на сесії сільради 2007 р., відтак приміщення було передано на баланс Слобідсько-Рихтівської сільської ради. Нині дитячий садочок відчинив свої двері перед 28 дошкільнятами.

Сільський голова подякував за підтримку депутатам райради, освітянам, підприємцям, будівельникам. Особлива вдячність лунала на адресу депутата райради Олександра БОРШУЛЯКА, директора ВАТ «Гіпсовик» Володимира ПОСТОВОГО, підприємців Сергія БОНДАРЯ та Алли СЄМЬОНОВОЇ, депутата сільради Iвана ПРОКОПОВА, члена виконкому сільради Ганни ПРОКОПОВОЇ та завідувача ДНЗ Ніни ЛОБАТОЇ, які допомогли в облаштуванні дитячого садочка.