Четвер, 18 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2010

ХРЕСНА ХОДА ДО ПОЧАЄВА

Кам’янець-Подільська міська організація Партії регіонів дякує всім, хто брав участь у 138-й Хресній ході.

Хресна хода зближує людей. Повертаючись додому, християни, які пройшли цей шлях разом, ще довго відчувають між собою глибокий духовний зв’язок.

крестный ходЩорічно, 19 серпня, з Кам’янець-Подільського храму Різдва Пресвятої Богородиці (с.Довжок) починається традиційна хода до Почаївської Свято-Успенської лаври.

Хресна хода тривалістю 7 днів і 6 ночей – акція не для слабкодухих. 7 днів, які можна провести наодинці з Богом – чималий термін. Найголовніше – духовно оновитися; змити весь бруд з душі; осмислити життя крізь призму паломницького досвіду та ступити на землю Почаївської лаври новою, очищеною людиною.

Дорога Хресної ходи – це яскрава алегорія життя християнина. Хрест у кожного свій, і ніхто не може нести його за нас, кожен несе свій хрест у міру своїх можливостей.

Під час Хресної ходи є час замислитися над сенсом свого життя, побачити недоліки в собі та навчитися пробачати їх іншим, побачити саму суть речей та не відволікатися на дрібниці.

Участь у Хресній ході брали члени Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів. Вони, як і інші учасники Хресної ходи, дякують керівництву міської організації Партії регіонів за підтримку, яку було надано учасникам ходи: безкоштовну роздачу води, поліетиленових накидок і парасольок.

Щиро дякуємо всім 3000 паломників за те, що вони не побоялися пронести свій хрест.

Нехай береже Вас Господь!

Члени Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів.