П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Вересня 2010

IНФОРМУВАЛИ ГОЛОСКIВЧАН

7 вересня у Голосківській територіальній громаді відбувся Єдиний день інформування населення. До складу інформаційної групи увійшли заступники голови РДА Павло ДОВГОПОЛ і Віталій ДУБИЦЬКИЙ, керівники структурних підрозділів РДА та державних органів влади. Метою єдиних днів є озна-йомлення жителів сіл з новими законодавчими актами, інформування людей про діяльність органів влади, вивчення проблем, що хвилюють людей, та надання практичної допомоги. Основним питанням стало надання житлових субсидій за спрощеною системою.

Не обійшлося і без інцидентів. Гаряча дискусія розгорілася між директором ВК «Iскра-2007» Тарасом МАНЬКОВСЬКИМ і па-йовиками. Як виявилося, 2008 р. підприємець повинен був укласти з людьми додаткові угоди про збільшення розміру сплати оренди за паї від 1,5% до 3% вартості паю. Проте він цього не зробив, а тепер ставить ультиматум, що платитиме людям 3% лише тоді, коли кожен з пайовиків укладе з ним договір оренди на 10 років.

Павло ДОВГОПОЛ пояснив голосківчанам: «Підприємець не має права примушувати Вас укладати договори. Це Ваша власність, і лише Ви вирішуєте, з ким і на який термін укладати договір». Павло Григорович порадив людям звернутися до суду, який зобо-в’яже підприємця сплатити законні 3%.