П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2010

ІНФОРМУВАЛИ ЧАБАНІВКУ

14 вересня на базі Чабанівської сільради пройшов Єдиний день інформування населення. Понад півсотні жителів цієї територіальної громади мали змогу поспілкуватися та поставити запитання голові РДА Михайлу ЖЕЛІЗНИКУ, голові райради Івану РОМАНЧУКУ, першому заступнику голови РДА Ніні ФАБІЯНСЬКІЙ, сільському голові Ігорю СЕНДЗЮКУ, начальникам і представникам структурних підрозділів РДА.

Голова РДА розпочав своє звернення до жителів села зі згадки про стихію, яка трапилася у червні: 

– Можу сказати, що це було моє перше серйозне випробування на посаді голови адміністрації. Та, дякуючи нашим спільним зусиллям, я цей іспит склав. Ми всі разом зуміли подолати цей страшний період. 

Серед різноманітних питань, які турбували громаду, – виплата субсидій, пенсійне забезпечення, ремонт доріг. Щодо останнього, то жителі с.Липи подякували Михайлу Дмитровичу та начальнику філії облавтодору Василю ЧОРНОМУ за проведений ремонт дороги в їхньому селі. Також багато присутніх відзначили добру роботу перевізника Олександра ГЕРАСИМЧУКА, який обслуговує маршрут «Кам’янець-Подільський – Чабанівка».

На жаль, представники районної влади відзначили неприємний факт, який на сьогодні має місце, – школа в с.Чабанівка не готова до опалювального сезону. 

– Над вирішенням цього питання ми наполегливо працюємо. Залишилося дуже мало часу, але я переконаний, що цю проблему нам вдасться вирішити, – відзначив Михайло ЖЕЛІЗНИК.