П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Грудня 2010

«НЕЛЕГАЛЬНЕ» ЛАЙНО

Для КП «Міськтепловоденергія» серйозною проблемою є нелегальна діяльність власників асенізаційних машин, які не укладають договорів з підприємством на зливання стічних вод у каналізаційну мережу міста. На обліку знаходяться всього 5 машин, хоча достеменно відомо, що працює їх набагато більше і обслуговують вони практично всі навколишні села. Таким чином наноситься значна шкода навколишньому середовищу, бо є випадки, коли стоки зливають у водойми, лісосмуги тощо. 

Терпить збитки і підприємство, адже «нелегали» зливають стічні води у непризначених місцях, що призводить до забиття мережі, аварій, а також потрапляння у стоки різних домішок невідомого походження.

Адміністрація КП «Міськтепловоденергія» звертається до всіх підприємців, а також керівників підприємств, які мають асенізаційні машини, з проханням терміново укласти договори та здійснювати зливання стоків у визначених місцях. Інакше підприємство вестиме жорстку боротьбу з «нелегалами», складатимуться акти про адміністративні порушення та накладатимуться штрафи. Для фізичних осіб сума штрафу становить 340-1360 грн., а для посадових осіб і суб’єктів підприємницької діяльності – 850-1700 грн.

Увага! КП «Міськтепловоденергія» нагадує, що у разі виникнення аварійної ситуації чи інших проблем з наданням послуг Ви можете звертатися за телефонами: 3-49-20 та 3-49-40. Номери 065 та 067 тепер недійсні.

З повагою, адміністрація 

КП «Міськтепловоденергія».