Середа, 24 Квітня 2024 р.
26 Листопада 2010

“УКРАЇНСЬКИЙ КРИСТАЛ” ВРАЗИВ УКРАЇНУ

Український кристалДійсно чудо виготовили до Дня працівника сільського господарства у ТОВ  «Український кристал». На прохання голови райдержадміністрації Михайла ЖЕЛІЗНИКА та начальника управління агропромислового розвитку Ігоря ГАЯ тут випечено коровай вагою 480 кг.

Цей витвір кулінарного мистецтва, ви­­ставлений на урочистостях у театрі ім.М.Старицького у Хмельницькому, вра­зив усю область, а потім – за допомогою провідних телеканалів та Інтернету – і всю Україну. Такого велетенського красеня, як повідомила редакція «Книги рекордів України», ще  ніхто досі не випікав.

– Знаємо, що обласне керівництво зверталося до інших хлібників області із проханням випекти такий коровай, але вони відмовилися. Напевне, побоялися, – радіє досягненню колег директор підприємства Володимир ЮР’ЄВ (на фото ліворуч). – Загалом на виготовлення короваю витрачено близько 400 кілограмів борошна, 600 яєць, 28 кілограмів цукру, 24 кілограми маргарину. Хотів би відзначити віддану та творчу роботу наших майстрів. Це – Лариса ЗАБУДСЬКА, Тетяна НАВРОЦЬКА, Олександр БАХМЕТЬЄВ, Лариса ПАРШИНА, Олег В’ЮНОВ, Віталій КОРОБЧУК, а також працівники кондитерського  цеху – Любов РЕМІШЕВСЬКА, Інна СТЕПАНЧУК, Людмила ПРУС, Марія ДЖУС, Анжела САВЧУК та Ірина ГЛУХОВА.

Обіцяємо порадувати кам’янчан подіб-ним чудом і на святкуванні Масляної.