Четвер, 28 Березня 2024 р.
21 Січня 2011

БЛАГОДІЙНІ АКЦІЇ “ШАНСУ”

ШансНовий рік – свято сподівань і надій. Вкотре Благодійний фонд «Шанс» за підтримки мешканців Кам’янця-Подільського та Дунаївців допомогли здійснити мрії багатьох дітей, які багато в чому позбавлені радощів, які можна отримати завдяки матеріальному добробуту.

На заклик «Шансу» взяти участь в акції «Стань Дідом Морозом!» відгукнулася численна кількість благодійників. Довідавшись із Інтернету про бажання кожної конкретної дитини, люди надіслали або принесли дуже гарні іграшки – машинки, ляльки, літаки, тобто все, що малюки замовляли. І все це як подарунки від Діда Мороза потрапило до спеціалізованого дитячого  садочка №3 для дітей з нервово-м’язовими розладами.

Не залишився поза увагою «Шансу» і дитячий садок №17, де є група притулку та група глухонімих дітей, а також обласний дитячий тубдиспансер. Для дітей диспансеру за допомогою студентів медичного училища було проведено святковий ранок на честь Дня Святого Миколая.

Для участі в добрих справах, як виявляється, є чимало бажаючих. І не обов’язково цим людям афішувати себе. Головне, що вони є. Тож 18 грудня в готелі «7 днів» відбувся благодійний аукціон, в якому взяли участь переважно гості міста, що приїхали до Кам’янця у рамках туристичного туру. Лотами аукціону стали наївні та милі малюнки із зображеннями ялинки, Діда Мороза та Снігуроньки. Авторами цих малюнків були діти закладів, для яких і проводилися благодійні акції.

Працівники готелю створили насправді святковий настрій навколо аукціону. Значну частину присутніх складали сім’ї з дітьми, тому відчувалося, що участь цих цілком благополучних дітей у допомозі тим, кому, на жаль, поки що везе менше, виховує насправді більше, ніж тисячі слів. Одна сім’я – тато, мама і двоє дітей (прикро, що не знаємо їх прізвища) – купили малюнків на три тисячі гривень!

Усі кошти, зібрані під час аукціону, були використані фондом «Шанс» на подарунки, лікування окремих дітей, а також на придбання медикаментів для дитячого садка №17.

Головним джерелом поповнення коштів фонду протягом року є скриньки для пожертв, що знаходяться в аптеках міста і не залишаються поза увагою небайдужих людей. Саме завдяки їм казна фонду постійно поповнюється.

Окрема подяка від керівників фонду підприємцям міста, які вже традиційно допомагають «Шансу»: регіональному представнику компанії «L’ambre» Олені МАЗІЙ і директору її Кам’янець-Подільської філії Катерині БУРЕЙКО, директору магазину «Дитячий світ» Роману БЕРЕЗНИЦЬКОМУ, директору рекламної агенції «Ра+» Олександру БАБЧИНСЬКОМУ.

Ще одна акція «Шансу» підходить до завершення. Дирекція магазину «Фуршет» надала на святкові дні площу для збору благодійних подарунків. Завдяки цьому значну кількість необхідного дітям одягу та взуття найближчими днями буде відправлено до Вовковинецької та Корчунецької шкіл-інтернатів.

Від учасників фонду «Шанс» висловлюємо вдячність усім, хто взяв участь у Новорічних благодійних акціях. Фото із заходів можна знайти в інтернеті.