Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Лютого 2011

РАЙОН МАЄ ЩЕ ОДНУ РАДУ

17 лютого відбулися установчі збори з обрання Громадської ради при райдержадміністрації. На початок лютого до ініціативної групи надійшли заяви про участь в установчих зборах від 20 інститутів громадянського суспільства. Серед них 4 релігійні громади, 4 профспілкові та 12 громадських організацій. 

На першому засіданні було сформовано склад ініціативної групи Громадської ради. До її складу увійшли: Сергій АБРОСІМОВ, член Координаційної ради з питань малого та середнього підприємництва, Тарас БАНАС, відповідальний за державно-церковні відносини Церкви християн віри Євангельської «Світло Христове» і «Божа благодать», Ганна ВИСОЧАНСЬКА, голова районної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу, Андрій ЧУГАЄВ, заступник голови міської організації ВМГО «Фундація регіональних ініціатив», Надія ФЕДОРЧУК, голова районної організації профспілки працівників культури.

А вже 23 лютого в ході першого засідання Громадської ради при райдержадміністрації було обрано її голову – Сергія АБРОСІМОВА.