Четвер, 25 Квітня 2024 р.
9 Січня 2009

ЛЕДАЧИЙ ЛЕЛЕКА?

«Семеро дiтей принiс лелека». Саме так рiк тому називався матерiал у «ПОДОЛЯНИНI» у новорiчному числi газети. Тодi ми повiдомили читачам, що у перший день 2008 р. на Кам’янеччинi народилося семеро дiтей: 3 у мiстi (2 дiвчинки та хлопчик) i 4 у районi (2 дiвчинки та 2 хлопчики). Вони вже вiдсвяткували свiй перший день народження, з чим їх i вiтаємо.

А як цього року? Виявилося, що чи то лелека був ледачий, чи то проспав вiн Новий рiк, але факт є фактом: початок 2009 року на Кам’янеччинi ознаменувався появою лише однiєї дитини: 19-рiчна кам’янчанка Юлiя ПИЯЧКО народила дiвчинку. Маля вагою 3,9 кг i зростом 52 см з’явилося на свiт 1 сiчня, о 9.25, за допомогою лiкарiв-акушерiв Василя ЗАВАЛЕЦЬКОГО, Регiни ДАЧКIВСЬКОЇ та акушерки Людмили КОВАЛЬСЬКОЇ.

Зате наступного дня лелека виправився: в мiському пологовому вiддiленнi в родинi Iрини АГАПОВОЇ о 10.44 народився хлопчик вагою 4,140 кг, ще четверо козакiв з’явилися на свiт 3 сiчня в родинах Марини КОВАЛЬ, Майї ПЕТРУК, Тетяни БIЛОЇ та Iрини АНДРЕЄВОЇ.

У пологовому вiддiленнi Центральної районної лiкарнi перша дитина з’явилася 2 сiчня. 17-рiчна кам’янчанка Олена МОЛЧАНОВА о 2.25 народила сина вагою 3,350 кг. Ще одну дiвчинку принiс лелека в сiм’ю Тетяни ГЕМБЛЮК з Острiвчан. Хлопчику Руслани УНЯТИЦЬКОЇ з Княжполя допомогли з’явитися на свiт завiдувач акушерсько-гiнекологiчної служби ЦРЛ Володимир ПОЛIЩУК i лiкарi 

Йосип КРИВОРУЧКО та Iлля СIГАЛ, а 3 сiчня Володимир ПОЛIЩУК та Олександр ДУДКО допомогли побачити доньку Валентинi ПОБЕРЕЖНIЙ iз с.Велика Слобiдка.