Субота, 20 Квітня 2024 р.
11 Березня 2011

«ФРОНТ ЗМІН» ВІТАВ ЖІНОК ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ

Кожна жінка - квіткаКам’янець-Подільська районна організація партії «Фронт Змін» у день святкування Міжнародного жіночого дня вже традиційно з весняним натхненням провела акцію «Кожна жінка – квітка», привітавши жінок району та міста з нагоди цього чудового свята.

Активісти партії депутати райради від «Фронту Змін» біля приміського автовокзалу протягом першої половини дня з радістю дарували жінкам, які цього дня приїздили із сіл до міста, не лише чудові квіти та вітальні листівки, а й гарний настрій і теплі побажання. Приємно здивовані жінки дякували за привітання, бажали «фронтзмінівцям» здоров’я та успіхів. 

Активно вітали жінок особисто лідери та активісти районного осередку партії «Фронту Змін» Віктор ХУДНЯК, Валерій ШКУРЕНКОВ, Сергій ФАБІЯНОВ, Дмитро ХІМ’ЯК, Павло ВАСИЛЕНКО, Геннадій МЕЛЬНИК, Сергій ХУДНЯК та ін.

Також «Фронт Змін» не забув про тих жінок, які цього дня не відпочивали, а працювали задля збереження нашого здоров’я. Представники команди Арсенія ЯЦЕНЮКА на Кам’янеччині з радістю завітали до Жванецької дільничної лікарні, щоб привітати медичний персонал зі святом весни. Депутат райради Валерій ШКУРЕНКОВ і Рудський сільський голова Анатолій КОРНЄЄВ подарували жінкам квіти та щирі привітання, зазначивши, що кожна з жінок – також чарівна квітка та заслуговує лише на найкраще ставлення від чоловіків. 

Голова районної організації «Фронту Змін», депутат райради Віктор ХУДНЯК, депутат райради Сергій ФАБІЯНОВ та активіст парторганізації Павло ВАСИЛЕНКО 8 Березня відвідали ЦРЛ і привітали медпрацівниць, які  працювали того дня.

«Фронт Змін» щиро вдячний усім, хто відгукнувся на проведення акції, висловлює подяку Кульчієвецькому сільському голові Станіславу РАДАВЧУКУ за сприяння в підготовці до акції.   

Сподіваємося, що квіти та побажання, подаровані жінкам 8 Березня, довго грітимуть їх серця та надихатимуть на гарний настрій.