Середа, 24 Квітня 2024 р.
1 Квітня 2011

УВАГА, НЕРЕСТ!

Відповідно до постанови Кабміну, у весняно-літній період 2011 р. забороняються любительська і спортивна риболовля на такі періоди:

 1 квітня – 10 червня – у всіх водосховищах;

 1 квітня – 20 травня – у всіх інших річках та їх витоках і притоках;

 1 квітня – 30 червня – у всіх інших річках та їх витоках і притоках.

Промисловий вилов водних живих ресурсів на рибогосподарських водних об’єктах у Дністровському водосховищі забороняється з 1 квітня до 29 червня.

Разом з тим, у нерестовий період у нашому регіоні дозволена спортивно-любительська риболовля з берега однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом. А саме: у Дністровському водосховищі, в районі с.Сокіл (1 км вверх по Дністровському водосховищу); від с.Панівці до с.Устя; від дачного масиву с.Лука-Врубловецька вниз і вверх 1 км; у межах с.Рогізна; від Гораївського водозабору до с.Гораївка; у районі смт Стара Ушиця, від спортивної бази до високовольтної лінії; від с.Пижівка до с.Лоївці; від с.Березівка вверх за течією до с.Шибутинці р.Данилівна; база відпочинку с.Куражин проти течії 1 км; від бази відпочинку с.Рудківці вниз за течією 2 км.

Олександр ПАЛИЛЮЛЬКО, старший держрибінспектор Головного державного управління охорони, використання та відтворення водних ресурсів і регулювання рибальства у Хмельницькій області.