П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

РОЗПОЧАЛИ З ПОЗДОРОВЛЕННЯ…

Вчора відбулося чергове засідання колегії РДА. Розпочалося воно із привітань на адресу голови РДА Михайла ЖЕЛІЗНИКА. Саме цього дня виповнився рік з часу призначення Михайла Дмитровича керівником району. 

Питання, які були винесені на розгляд членів колегії, стосувалися підведення підсумків опалювального сезону та підготовку до наступного. Як зазначив начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Борис БЕЦ, минулий опалювальний сезон пройшов у нормальному режимі. Єдиною серйозною аварією за весь період став порив водогону в смт Стара Ушиця на Різдвяні свята. А от перспективи невтішні. За словами Михайла ЖЕЛІЗНИКА, на сьогодні район посідає І місце в області за кількістю закладів з пічним опаленням. Також потрібно значно покращити ефективність використання енергоносіїв. 

Вкотре на колегії було порушено питання стану погашення заборгованості та підвищення рівня заробітної плати. Під час обговорення цього питання голова райради Іван РОМАНЧУК навів приклад ДП «Староушицьке», яке у звітності проходить як економічно неактивне. Натомість, коли він туди приїхав, там працював млин і трудилися працівники. Голова райради підкреслив, що в цьому напрямку, як і в напрямку виплати зарплати, потрібно значно підсилити роботу всіх контролюючих органів та органів самоврядування.