П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2011

БУДУТЬ З ПРАПОРОМ

20 квітня відбулося засідання президії районної організації ветеранів України. Основними питаннями порядку денного стало виготовлення прапора цієї організації, відзначення 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та надання допомоги інвалідам і ветеранам.

– Наше основне завдання – турбота про ветеранів війни, котрим потрібні наше піклування, увага та допомога, – зазначив голова районної організації Антон МАЛИК.

Було вирішено виготовити прапор місцевої ветеранської організації та використовувати його на масових районних заходах, взявши за основу прапор Всеукраїнської організації. Також до Дня Перемоги заплановано провести зустрічі школярів із ветеранами, презентувати громадськості книгу «Жива пам’ять», відродити роботу музеїв бойової слави, продовжувати пошукову роботу в школах і видати на основі зібраних матеріалів книгу «Діти війни – жертви війни», а до 5-річчя створення ветеранського ансамблю «Вечірні зорі» надрукувати книгу про розвиток колективу та провести вечір пам’яті Героя Соціалістичної праці Йосипа СІВЙОЛОВА.