П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Травня 2011

ПОДОЛЯНИ З ВОДОЮ

Як повідомив Підпилип’янський сільський голова Іван СПАСЮК, понад місяць тому жителі с.Подоляни залишилися без водопостачання. Вежа Рожновського через зношеність вийшла з ладу та впала. 

На щастя, у колишньому господарстві не було задіяно вежі водопостачання, яка і знадобилася для відновлення подачі води, що і взялися робити всім селом. Залучили до цієї справи інвестора, котрий орендує землі, не стояло осторонь проблеми і керівництво району. 

– Сільська громада висловлює вдячність заступнику генерального директора ТОВ СП «Нібулон», депутату райради О.ГАЙДАЮ, виконавчому директору філії ТОВ СП «Нібулон» С.БОГАЧИКУ, керівнику агропідприємства (с.Пукляки) В.РЕПЕТОВСЬКОМУ, які виділили всю необхідну техніку, – відзначає сільський голова. – Велику роботу під час відновлення водопостачання провели і місцеві жителі, котрі працювали без матеріального заохочення: В.ГРЕЧКА, В.ЦІПІЙ, В.МАЗУР, В.ЯНЧУК, З.ФЕДОРЧУК, В.БАЛИЦЬКИЙ, В.ВІТРУК та інші.

Про готовність вежі до роботи повідомлено головного санітарного лікаря району Олега КЕРНИЧНОГО, який і надав дозвіл на експлуатацію водомережі.