П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
27 Травня 2011

ЦЕНТР ПРАВОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ – В УСТЯНСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ

Мешканці сс.Устя, Баговиця, Велика Слобідка, Мала Слобідка, Тарасівка та Шутнівці 2 червня, з 10.00 до 14.00, у приміщенні Устянської сільської ради матимуть можливість відвідати спільний виїзний прийом юристів Кам’янець-Подільського центру правової інформації та консультацій, депутата Кам’янець-Подільської районної ради Віктора ХУДНЯКА та фахівців Кам’янець-Подільського міськрайонного управління юстиції. 

Центр правової інформації та консультацій здійснює виїзні прийоми в рамках реалізації пілотного проекту з надання безоплатної первинної правової допомоги бідним верствам населення, що реалізується Асоціацією юристів м.Кам’янець-Подільський за сприяння міськради та міськрайонного управління юстиції за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Головним завданням Центру є сприяння активізації місцевої громади і посилення можливостей громадян захищати свої права та інтереси самостійно. Малозабезпечені громадяни зможуть безоплатно отримати фахову право-

ву допомогу із сімейних, трудових, житлових, адміністративних та інших питань. 

По додаткову інформацію щодо прийому громадян юристами Кам’янець-Подільського центру правової інформації та консультацій звертатися за тел.: 5-60-69.