Середа, 24 Квітня 2024 р.
17 Червня 2011

ВІД ЖНИВ ДО ПЕНСІЙ

15 червня відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації. На порядок денний виносилося обговорення стану підготовки агроформувань до збирання врожаю, взаємодії органів влади з управлінням Пенсійного фонду України тощо. 

Як зазначив начальник управління агропромислового розвитку РДА Ігор ГАЙ, цього року господарства всіх форм власності планують забезпечити валовий збір зернових в обсязі 135700 т, що на 8700 т більше від урожаю минулого року. За словами Ігоря Віталійовича, приросту урожаю планується 

досягти за рахунок як збільшення посівних площ, так і покращення догляду за посівами. 

– Всього для проведення комплексу збиральних робіт цього року потрібно коштів у сумі 80,4 мільйона гривень, – відзначив Ігор Віталійович, – із них для придбання матеріально-технічних ресурсів 69,3 мільйона гривень, на оплату праці з нарахуваннями 7,9 мільйона і на інші витрати – 3,2 мільйона гривень. Основними джерелами покриття фінансової потреби аграріїв стануть власні кошти.

На колегії було відзначено, що за результатами роботи управління Пенсійного фонду України в районі спільно з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування за 5 місяців досягнуто позитивних результатів. За цей період до бюджету управління Пенсійного фонду України в Кам’янець-Подільському районі надійшло 33 млн. 543 тис.грн. власних коштів. Забезпеченість власними коштами збільшилася, порівняно з відповідним періодом минулого року, на 3,1% і становить 29,4%.