П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Червня 2011

ВЕТЕРАНІВ КАТАЛИ НА ТЕПЛОХОДІ

апередодні 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 20 червня у РЦНКМ «Розмай» під головуванням Антона МАЛИКА відбулося ХІV засідання пленуму районної організації ветеранів України. На порядок денний було винесено питання «Про стан і заходи поліпшення соціального та медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни, праці, військової служби, дітей війни, інших силових структур, пенсіонерів, громадян похилого віку та жертв нацистських переслідувань в Україні у світлі рішення відповідного пленуму ради організації ветеранів України та засідання колегії Міністерства охорони здоров’я України від 18 листопада 2010 року».

Як зазначив Антон Іванович, за І півріччя цього року було обстежено та проліковано всіх ветеранів, котрі цього потребували. Більше, ніж торік, виділено направлень для оздоровлення в обласному госпіталі та путівок у санаторії 

області. 

Також пролунали слова вдячності на адресу районної влади за підтримку та допомогу ветеранам району. Пленум завершився прогулянкою на теплоході по Дністрі, яку для ветеранів організували депутат райради Яків ЦУГЛЕВИЧ і перевізники району.