Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Серпня 2011

НІНА ФАБІЯНСЬКА ДОРУЧИЛА СВОЄМУ ШЕФУ ПІДСМАЖИТИ ЯЄЧНЮ

НІНА ФАБІЯНСЬКА ДОРУЧИЛА  СВОЄМУ ШЕФУ ПІДСМАЖИТИ ЯЄЧНЮПо-особливому відзначили День Державного прапора у с.Станіславівка. 23 серпня на газовій карті району з’явилося чергове, 46-те, село, куди прийшов природний газ. Тому разом з урочистим підняттям нашого двокольору в Станіславівці запалав такий довгоочікуваний блакитний вогник. Станіславчани довго чекали на цей день і до останнього не вірили, що у своїх оселях вдасться грітися та готувати їжу за допомогою зручного джерела енергії – природного газу. 

Цього року з районного бюджету було виділено 100 тис.грн. для завершення робіт із прокладання підвідного газопроводу до села. Також фінансові витрати взяли на себе жителі населеного пункту. Нині в с.Станіславівка – 75 дворів, з яких провести блакитне паливо поки що вирішили трохи більше половини – 41 двір. 

Традиційне право урочисто запалити блакитний вогник було надано голові та заступнику кооперативу з будівництва газопроводу села Інні БОГДАН і Марині СТРІЛЕЦЬКІЙ. За словами депутата районної ради Михайла МАКАНІКА, вони доклали найбільше зусиль, аби природний газ якомога швидше прийшов у помешкання односельчан. 

А от уже традиційне смаження яєчні цього разу здійснив голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК. Перший заступник голови РДА Ніна ФАБІЯНСЬКА, за якою було «закріплено» цю процедуру, попросила продемонструвати кулінарні здібності свого шефа. За вправністю Михайла Дмитровича спостерігали не лиже журналісти та господиня двору, а й голова райради Іван РОМАНЧУК. Хтозна, можливо, коли блакитне паливо прийде в Оринин, саме Іван Михайлович буде шеф-кухарем.