Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Серпня 2011

НАШИХ ШАНУЮТЬ ПАРАМИ

З нагоди 20-ї річниці незалежності України низка жителів Хмельницької області удостоїлася честі бути занесеною на обласну Дошку пошани «Найкращі люди Хмельниччини», яку урочисто було відкрито 22 серпня.

Наше місто представлено ректором К-ПНУ ім.І.Огієнка Олександром ЗАВАЛЬНЮКОМ і слюсарем-ремонтником IV розряду району теплових мереж «Жовтневий» КП «Міськтепловоденергія» Віктором ШПУГАНИЧЕМ.

Кам’янець-Подільський район на обласній Дошці пошани представлений директором ПАТ «Агрофірма АВІС» Юрієм ТИМОФІЄВИМ і головою Колодіївської сільської ради Антоніною ГОРБНЯК. Крім того, район має і власну Дошку пошани. 

Не забув про наших земляків Віктор ЯНУКОВИЧ. Відповідно до Указу Президента України від 19 серпня, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки та багаторічну сумлінну працю ювілейною медаллю «Двадцять років незалежності України» було нагороджено Сергія ТИМЧУКА (народний депутата Верховної Ради І скликання) та Антоніну ГОРБНЯК.