Субота, 20 Квітня 2024 р.
9 Вересня 2011

Я ЗНАЮ, ГАЗ ТУТ БУДЕ…

Я ЗНАЮ, ГАЗ ТУТ БУДЕ...На три тижні зупинилася робота з прокладання газопроводу в Сокільському напрямку. Газовики не могли прокласти трубу по дну р.Смотрич у районі Шутнівців через підводні перешкоди. 

За словами голови правління ПАТ «БМУ з газифікації» Леоніда ЯНЕЧКА, зволікати вже не було можливості, та й для того, щоб подолати перешкоду потрібно було закупити обладнання, яке коштує 300 тис.грн. 

Під час інспекції проведення робіт депутатом обласної ради Володимиром МЕЛЬНИЧЕНКОМ і головою РДА Михайлом ЖЕЛІЗНИКОМ у Володимира Володимировича виникла ідея підірвати кам’янисте дно річки. Безліч спеціальних дозволів допоміг отримати Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО особисто. Фахівці провели спрямований вибух, який скоротив просування робіт майже на місяць. 

Минулої п’ятниці газовики з’єднали дві прокладені гілки труби на обох берегах. Днями надійшло 2 млн.грн. на продовження робіт, на сьогодні витрачено вже 7 млн.грн. Усього ж на Сокільський напрямок газифікації за розпорядженням Кабінету Міністрів було виділено 16024,734 тис.грн. (на будівництво газопроводу високого тиску – 5236,633 тис.грн., газопроводу середнього тиску  10990,944 тис.грн.).