П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
21 Жовтня 2011

ПО БОЛЮЧИХ МІСЦЯХ СТАРОЇ УШИЦІ

перший заступник голови РДА Ніна ФАБІЯНСЬКА Цього тижня перший заступник голови РДА Ніна ФАБІЯНСЬКА побувала в смт Стара Ушиця. У склад робочої групи також увійшли начальник фінансового управління РДА Олександр ФЕДИК, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ РДА Борис БЕЦ, начальник управління праці та со­ціального захисту населення РДА Петро СЕРЕДА та селищний голова Василь МАЦЬКОВ. Огляд розпочався з ДП «Староушицький». Сьогодні стоїть питання роздержавлення цього підприємства. Вже кілька років воно економічно неактивне, має борги із зарплати (344 тис.грн.) і до Пенсійного фонду (538,8 тис.грн.) 

Далі відбулася зустріч із генпідрядником і супідрядником щодо реконструкції приміщення колишнього дитсадка для створення там медико-соціального центру. Нині у відділенні казначейства є документи для отримання першого траншу – півмільйона гривень. 

Не могла оминути перший заступник голови РДА Ніна ФАБІЯНСЬКА одного з найболючіших питань Старої Ушиці – опалення багатоквартирних будинків. Під пильне око Ніни Францівни потрапили й дитячий обласний санаторій «Дністер», Староушицька райлікарня та школа. Увага першого заступника голови РДА була зосереджена на готовності цих закладів до роботи в осінньо-зимовий період. За словами представників влади, стан забезпечення опалення цих закладів є задовіль­ним. Також робоча група побувала в Грушківській 

ЗОШ I-III ст., де завершуються роботи з будівництва нової котельні та облаштування внутрішнього туалету.