Четвер, 28 Березня 2024 р.
28 Жовтня 2011

ГОЛОВИ ЗАЛИШИЛИСЯ НА МІСЦІ

26 жовтня у ветеранських організаціях міста і району про­йшли звітно-виборні конференції.

Голова районної організації ветеранів України Антон МАЛИК у своєму звіті підвів підсумки діяльності організації за 4 роки. 

Слід зазначити, що за цей період було зроблено чимало: проведено естафету пам’яті та святкування 65-ї річниці ви­зволення України від німецько-фашистських загарбників, випущено книгу «Жива пам’ять», грамотою обласної ради нагороджено Антона МАЛИКА за активну роботу з передплати газети «Ветеран» (І місце в Україні) тощо. 

Звертаючись до всіх присутніх, заступник голови РДА Павло ДОВГОПОЛ зазначив, що ветерани зробили і роблять внесок у становлення української держави, зміцнення її економіч­ного, культурного та інтелектуального потенціалу, а також привітав аматорський колектив «Вечірні зорі» з 5-річчям. 

Наприкінці конференції головою районної організації ветеранів було переобрано Антона МАЛИКА.

На початку засідання ради Кам’янець-Подільської міської організації ветеранів присутні вшанували хвилиною мовчання нещодавно померлих членів організації. У звітній доповіді голова ради ветеранів Леонтій РОГАЛЬ (якого було переобрано на новий термін) зазначив, що на сьогодні організація нараховує 26 тисяч 534 члени. За словами Леонтія Інокентійовича, міська рада ветеранів робить усе для того, щоб члени її органі­зації почувалися захищеними в рідному місті. 

На конференції було обрано заступників голови ради ветеранів, якими стали Микола ЯЩУК, Віктор КУЛЕША, Надія ПІДСКОЦЬКА та Галина КАПРАВЧУК. Також затверджено нові комітети й комісії. Так, комітет ветеранів війни очолив Віктор КУЛЕША, комітет ветеранів праці та дітей війни – Надія ПІД­СКОЦЬКА, комітет ветеранів військової служби і правозахисних органів – Валерій ПЕРЕВОЗНЮК, комісію з роботи з молоддю – Віктор ЧУГАЙ, медико-соціальну комісію – Михайло КОРНІЙЧУК, організаційно-методичну – Микола ЯЩУК, Центр волонтерського руху – Володимир БАРАНОВСЬКИЙ, прес-

центр – Анатолій БЕРНАДІН і Центр захисту правди історії 

Великої Вітчизняної війни – Олександр ВЄЩУНОВ.

Ветерани вирішили надіслати звернення в Міністерство транспорту та зв’язку України з проханням залишити потяг «Кам’янець-Подільський – Київ», спрямувати свою роботу на від­новлення комунальної аптеки та надання назви селищу цукрового заводу.