Субота, 27 Квітня 2024 р.
18 Листопада 2011

ЧЕРГ НЕ БУДЕ

Після об’єднання міського та районного управ­лінь Пенсійного фонду кам’янчани почали скаржитися на великі черги в об’єднаній установі.  

Днями до нас зателефонувала кам’янчанка, обурена тим, що в приміщенні через натовп навіть дихати важко. 

Озброївшись фотоапаратом, ми рушили до управління Пенсійного фонду України в м.Кам’янець-Подільський і Кам’янець-Подільському районі.  Натрапили там лише на поодиноких людей, які спокійно заходили і виходили з кабінетів. По коментар ми звернулися до начальника новоствореного управління Зої КАЦАП.

– Дійсно, в понеділок зранку в нас був наплив людей, але до 12.00 усіх громадян прийняли, – повідомила Зоя Володимирівна. – Справа в тому, що це був перший день спільного прийому жителів міста і району. Протягом години у нас не працювала база даних. Після її запуску все швидко владналося. Сподіваюся, що така ситуація більше не повториться. Ми вирішили, що для якісного і швидкого обслуговування громадян відділ пенсійного забезпечення (вул.Огі­єнка, 10, І поверх) прийматиме людей щоденно, з 9.00 до 16.00. 

Звертаюсь із проханням до міських жителів, щоб вони по можливості приходили до нас після 12.00, тому що зранку приїжджають мешканці району, яким до обіду бажано повернутися додому, оскільки приміські автобуси в другій половині дня курсують гірше.