Субота, 27 Квітня 2024 р.
18 Листопада 2011

НА ПІДТРИМКУ ЖЕРТВ ЗЕМЛЕТРУСУ

Не залишити наодинці з бідою потерпілих від стихії – в цьому вбачають своє гуманне покликання організація та актив Товариства Червоного Хреста, допомагаючи жертвам землетрусу в Туреччині.

Масштаби трагедії та жахливі її наслідки вимагають значної підтримки жертв стихії, аби полегшити їх страждання. З огляду на це Хмельницька обласна та Кам’янець-Подільська міська організації ТЧХ оголосили збір коштів.

– Ми звертаємося із закликом підтримати жертв землетрусу, що нещодавно стався у Туреччині, до співвітчизників, підприємств, установ, навчальних за­кладів, банків, громадських організацій, благодійних фондів, релігійних конфесій, – зазначає голова міської організації Товариства Червоного Хреста Людмила КРИСЬКОВА. – Зібрані кошти будуть перераховані в Національний комітет Товариства Червоного Хреста України для придбання медичних наборів, перев’язувального матеріалу, ковдр, наметів, пос­тільної білизни, миючих засобів, продуктів харчування.

Потурбуймося разом про людей, яких спіткало страшне горе! Оточімо піклуванням понівечених і поранених! Пожаліймо скалічених дітей, котрі стали інвалідами і сиротами. Допоможемо жертвам стихії разом!

Розрахунковий рахунок міської організації Товариства Червоного Хреста 26005383247001, код ЗКПО 22987099, МФО 315405 Банк КП «ПриватБанк» з поміткою в платіжному дорученні «Для потерпілих від землетрусу в Туреччині».

Вл.інф.