П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Грудня 2011

РАЙОН ПІДСУМОВУЄ ТА ПЛАНУЄ

23 грудня голова Кам’янець-Поділь­ської РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК та голова райради Іван РОМАНЧУК провели щорічну підсумкову прес-конференцію. А 27 грудня відбулась остання цього року колегія райдержадміністрації.

Під час спілкування з журналістами Михайло Дмитрович одним з головних успіхів району назвав виконання бюджету всіма сільськими радами. За його словами, це вдалося зробити завдяки роботі першого заступника голови РДА Ніни ФАБІЯНСЬКОЇ та начальника фінансового управління Олександра ФЕДИКА. Позитивними зрушеннями названо відродження таких галузей, як овочівництво та вівчарство, збільшення площі посівів, а справжнім проривом – газифікацію району. 

Серед проблемних питань було названо безробіття, відсутність виробництва у віддалених селах, проблеми з розвитком інфраструктури та стан доріг.

А колегія РДА вирізнялася планами на майбутнє. Визначаючи пріоритетні завдання в соціально-економічному напрямку на наступний рік, виділили такі: модернізація котелень, добудова Крушанівської ЗОШ, заміна котельні в центральній районній лікарні (на модульну), переведення на централізоване опалення приміщення РКЦМ «Розмай», завершення переведення з пічного на електричне опалення 6 об’єктів району (ще три включено на наступний рік), газифікація Староушицького напрямку (27 об’єктів, 125 км труби).

Звичайно, одним з головних питань, розглянутих на колегії, був проект бюджету на наступний рік. Депутати райради розглянуть його сьогодні на засіданні сесії.