Середа, 24 Квітня 2024 р.
6 Січня 2012

«Я ТУРБУЮСЬ ПРО СИРІТ». А ТИ?

Віталій Трушев та Наталка і Христина (на фото)Ще 19 грудня в місті стартувала акція «Я турбуюсь про сиріт», яка передбачає не просто грошові внески чи подарунки від небайдужих людей. Це швидше крок до інди­відуального кураторства для дітей, яким немає з ким

порадитись, поспілкуватись, звернутися по допомогу. Вже багато відомих кам’янчан приєдналися до цієї акції.

Зокрема, позавчора параолімпійський чемпіон з футболу Віталій ТРУШЕВ та його дружина Ірина опікувалися двома красунями із с.Руда – 9-річною Наталкою та 10-річною Христинкою, які навчаються в школі-інтернаті. Дівчата встигли відвідати кінотеатр «Сінема», піцерію, погуляти міс­том та відвідати Стару фортецю.

Віталій скромно промовчав про свої здобутки та перемоги, а намагався більше поговорити про дівчат, порадував їх солодощами, новими речами та сувенірами, щиро відпочивав з ними, підбадьорював і розповідав про місто. 

Як відомо, багато дітей після закінчення інтернату не завжди здатні подолати життєві перешкоди у дорослому світі, тому мають бути люди, які допоможуть їм у різних життєвих ситуаціях.

Організатори акції звертаються до небайдужих людей, які б хотіли допомогти дітям, обділеним батьківською увагою, з пропозицією приєднатися до благородної справи (тел.: 097 406 14 73, Тетяна).