Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Січня 2012

НЕ ЯЄЧНЕЮ ЄДИНОЮ

голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИКБлакитним вогником на карті району 25 січня засвітились Ходорівці. Це село стало восьмим газифікованим населеним пунктом Сокільського напрямку і п’ятдесят четвертим у районі.

Все пройшло за традиційною схемою: привітання представників влади, урочисте запалення факела, оплески та вдячні усмішки жителів села. Єдине відхилення від стандарту – перша страва, яку готували в гостинній хаті Людмили НАГОРНОЇ. Цього разу жодної яєчні. Господиня дивувала смаженими млинцями.  

З привітальним словом до всіх, хто долучився до газифікації села, звернувся голова РДА Михайло ЖЕЛІЗНИК:

– Такими темпами втілювати в життя задумане – повністю газифікувати Сокільський напрямок, вдалося за особистої підтримки голови ОДА Василя ЯДУХИ та депутата облради Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА. 

Висловлюю щиру подяку насамперед підрядним організаціям, які не припиняли робіт навіть у негоду, аби довести все до логічного завершення. Дякую особисто директору Кам’янець-Подільської філії ПАТ «Хмельницькгаз» Якову ГАРШТУ, голові спілки газовиків Олександру РЕШЕТНИКУ і людям, які активно долучилися до цієї гарної справи. 

Почесні грамоти райдержадміністрації за сумлінну працю під час будівництва газопроводу середнього тиску в с.Ходорівці отримали працівники ПАТ «БМУ по газифікації»: зварювальник по­ліетиленових газопроводів Анатолій ПРОКОПЕНКО, автослюсар  Анатолій МІНЬКЕВИЧ, слюсар Олександр КОРНІЄВ та майстер Василь ГОНЧАРУК.