П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
17 Лютого 2012

ПАНІВЦІ ЗАЛИШАТЬСЯ БЕЗ ПОШТИ?

Селу Панівці загрожує закриття поштового відділення. Ця проблема стала основною темою для обговорення на виїзному прийомі громадян заступника голови РДА Павла ДОВГОПОЛА, яке відбулося 15 лютого. Мешканців села попередили, що відділення працюватиме лише до 1 квітня. 

Прокоментувати ситуацію ми попросили заступника начальника з питань технології надання послуг ЦПЗ №2 Оксану КАЛАЧОВУ:

– Відділення зв’язку, як і будь-яке підприємство, повинно мати дохідну частину, яка відповідатиме витратній. Проаналізувавши роботу відділення за перший квартал, ми дійшли висновку, що вона є збитковою. А тому з’явились передумови, які можуть призвести до закриття поштового відділення у Панівцях, – заявила Оксана Вікторівна. – Та навіть якщо в селі немає поштового відділення, а в нас таких населених пунктів більшість, вони все одно будуть отримувати поштові послуги.

Таке рішення керівництва здивувало голову пановецької сільської ради Анатолія КОСТЮКА, який зазначив: 

– Ми намагалися зробити все, щоб виконати вимоги, які перед нами поставили: передплату зробили згідно з планом. Не хотілося б, аби відділення закрили, адже багато хто тут сплачує і за світло, і за газ, а тепер потрібно буде їхати в місто.

Де жителі Панівців будуть отримувати послуги, які надає їм сільське поштове відділення зв’язку (а це отримання пенсій, оплата комунальних послуг, отримання і відправлення переказів, телеграм, листів, газет, журналів тощо) після 1 квітня – сьогодні невідомо, адже остаточного рішення ще не прийнято.