Четвер, 25 Квітня 2024 р.
6 Липня 2012

ТОВТРИ В СЕРЦІ НАЗАВЖДИ

ТОВТРИ В СЕРЦІ НАЗАВЖДИНаціональний природний парк «Подільські Товтри» – це місце найкращого відпочинку  – відпочинку на природі. Приголомшлива природа з віковими соснами і дубами спонукає зануритися в свою чарівну атмосферу подалі від суєти і шуму міста. 

На початку червня в наші краї, аби набратися сил та поєднатися з природою, приїхали учні шкіл Деражнянського району. Надійні керівники, зручні намети і смачна їжа. Різноманітні легенди, загадки, історії, пісні, ігри – чого тільки тут не було! І це серед цілющого повітря, м’якого клімату та аромату хвойних лісів. Гостинні господарі – лісник села Рогізни Микола ЗАПОРОЖЕЦЬ та директор Рогізнянської школи Василь ГРИНЧУК – на високому рівні організували для них місце відпочинку, транспорт та доставку продуктів. 

Учні вдячні також керівникам групи: Володимиру РУДЕНКУ (Богдановецька ЗОШ), Віталію МАЗУРУ (Яблунівська ЗОШ I-III ст.) та Олександру НІЖИНСЬКОМУ (Деражнянський БТДЮ). Поза сумнівом, ця прекрасна мандрівка назавжди залишиться у їхній пам’яті.