Субота, 20 Квітня 2024 р.
3 Серпня 2012

ДОВЖКОМ ЗАПАХЛО І В СТОЛИЦІ… ТА НЕНАДОВГО

Звернення від депутатів міської ради до Прем’єр-міністра Миколи Азарова та Президента України Віктора Януковича з проханням розібратись із проблемною ситуацією неприємного запаху з бардополів Довжоцького спиртозаводу не проігнорували, що є втішним. 

31 липня для вивчення цього питання до нашого міста приїхала начальник управління харчової промисловості в Хмельницькій області Катерина АЛЄНІНА (за старою доброю традицією такі проблеми одразу ж переносяться з плечей столичного керівницт­ва на обласне). 

Та засмучує таке: замість того, аби з усією відповідальністю та серйозністю підійти до цього питання, знайшли крайнього. В нашому випадку це Катерина Миколаївна, яка має всіма правдами і неправдами залагодити «непорозуміння» й на офіційному папірці прозвітувати про виконане завдання. А сама начальник управління зізнається, що некомпетентна в питаннях спиртової галузі й приїхала сюди, аби зібрати інформацію для логічної відповіді місцевим депутатам на їхнє звернення. 

Виникає запитання: а навіщо взагалі примушувати людей, котрі уявлення не мають, як вирішувати таку болючу для нас проблему, створювати видимість роботи? Кому від цього стане легше? Не кам’янчанам – точно. Адже сморід навряд чи зникне після відчіпного папірця із печаткою та підписом високопосадовця з області.