П'ятница, 29 Березня 2024 р.
9 Листопада 2012

ВІД ЗАРВАНСЬКОЇ ОЧЕЙ НЕ ВІДВЕДЕШ

ВІД ЗАРВАНСЬКОЇ ОЧЕЙ НЕ ВІДВЕДЕШПринаймні на це сподіваються учасники виїзної наради, котра відбулась учора на вул.Зарванська. Керівництво департаменту ЖПДІ, депутати, члени виконкому, заступники міського голови та власне мер Михайло СІМАШКЕВИЧ на місці розбиралися з проблемою, котра стала на заваді ремонту цієї староміської вулиці.

Врешті було вирішено знести перешкоду – сучасні залізобетонні опори, натомість декорувати Зарванську стилізованими вуличними ліхтарями. А живлення буде підведено до кожного будинку за допомогою кронштейнів, також стилізованих.

Під час ремонту планується розширення вулиці та благоустрій двох тротуарів.

До речі, асфальту на Зарванській не буде – бруківка, знята з Північної вулиці встелятиме проїжджу частину, а тротуари – плитка. Загальний кошторис проекту – 257 тис.грн., виконавець робіт – КП «Комунбуд» (директор Сергій КОГУТ).

Проте восени перепало уваги та грошей ще 22 вулицям міста. За інформацією заступника міського голови Сергія БАБІЯ, 7 листопада міський голова віддав розпорядження щодо проведення останнього цього року ямкового ремонту. Вже визначено 22 вулиці, на яких буде проведено ремонт 2010 дорожніх ямок. Відповідно міський асфальтний завод працює в безперервному циклі.